I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research anbefales kjøp av aksjer i Hands og TeleComputing. Vurderingen er basert på teknisk aksjeanalyse. I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research anbefales kjøp av aksjer i Hands og TeleComputing. Vurderingen er basert på teknisk aksjeanalyse. - Aksjen har vist tegn på svakhet i det siste, men uten at den har falt ut av trendkanalen. Dette kombinert med at aksjen nå er oversolgt kortsiktig, tror vi kan bidra til en teknisk korreksjon opp til motstandsområde på 0,90. Kjøp på dagens nivå med 0,90 som kortsiktig potensial, skriver analytikeren om Hands.- Aksjen ligger i kjøp på glidende 10/30 dagers gjennomsnitter og i en positiv trend. Aksjen har forrige uke korrigert svakt tilbake på avtagende volum. Dette gir en bra kjøpsmulighet, og vi anbefaler kjøp i overkant av 10 kroner med kortsiktig potensial til 11 kroner, skriver analytikeren om TeleComputing.