I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research anbefales kjøp av aksjer i Nera og Itera. Vurderingen er basert på teknisk aksjeanalyse. I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research anbefales kjøp av aksjer i Nera og Itera. Vurderingen er basert på teknisk aksjeanalyse. - Aksjen har dannet en bunnformasjon, en kortsiktig positiv trend og gitt kjøp på glidende gjennomsnitter. I tillegg brøt aksjen opp i går på bra volum. Vi anbefaler kjøp på dagens nivå med kortsiktig potensial til 16,50 hvor det er litt motstand og til 18 kroner på mellom lang sikt, skriver analytikeren om Nera.- Sist vi anbefalte aksjen brøt den 2,50 og steg til 2,58 for deretter å korrigere tilbake til 2,38 Aksjen er nå blitt noe oversolgt, og vi anbefaler kjøp igjen med kortsiktig potensial til 2,60 og ved brudd over dette nivået er neste motstand på 3 kroner, skriver analytikeren om Itera.