Anbefaler tre aksjer

Orion Analyse anbefaler kundene å kjøpe seg inn i tre aksjer.

Publisert 14. jan. 2005 kl. 15.48
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 03.24
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 174 ord
I dagens rapport fra Orion Analyse omtaler analytikeren tre selskaper som dagens case.
  • Vi anbefalte tidligere i uken å kjøpe Crew i forkant av gårsdagens presentasjon. Denne svarte til forventningene, og vi anbefaler i dag sterkt kjøp av aksjen.Vi anbefalte tidligere i uken å kjøpe Crew i forkant av gårsdagens presentasjon. Denne svarte til forventningene, og vi anbefaler i dag sterkt kjøp av aksjen.
  • Tomra er også vel verdt å følge med. Aksjen synes nå å våkne til liv etter å ha konsolidert og samlet krefter i nærmere to måneder.Tomra er også vel verdt å følge med. Aksjen synes nå å våkne til liv etter å ha konsolidert og samlet krefter i nærmere to måneder.
  • Til sist er vi positive til AF Gruppen som både er lavt vurdert med en konservativt anslått 2005-P/E på 8,2 samtidig som aksjen har et klart opphentingspotensial i forhold til Veidekke.Til sist er vi positive til AF Gruppen som både er lavt vurdert med en konservativt anslått 2005-P/E på 8,2 samtidig som aksjen har et klart opphentingspotensial i forhold til Veidekke.