I dagens rapport fra Orion Analyse anbefales tre aksjer som dagens case.
  • Crew forserte fredag motstanden opp mot 6,90, og med dette har aksjen brutt ut på oppsiden fra den årsgamle kanalen. Et sterkt teknisk kjøpssignal er avgitt, noe som sammen med et positivt fundamentalt bilde gjør aksjen til en uimotståelig fristelse.Crew forserte fredag motstanden opp mot 6,90, og med dette har aksjen brutt ut på oppsiden fra den årsgamle kanalen. Et sterkt teknisk kjøpssignal er avgitt, noe som sammen med et positivt fundamentalt bilde gjør aksjen til en uimotståelig fristelse.
  • Tomra kommer ut med toppnotering i denne ukens Børsblikk som følge av at både det tekniske og fundamentale bildet fremkommer med et positivt fortegn. Det er trolig bare et tidsspørsmål før motstanden rundt 35,50 blir testet og brutt, og oppgangen i aksjen kan da skyte fart på samme måte som når en demning brister.Tomra kommer ut med toppnotering i denne ukens Børsblikk som følge av at både det tekniske og fundamentale bildet fremkommer med et positivt fortegn. Det er trolig bare et tidsspørsmål før motstanden rundt 35,50 blir testet og brutt, og oppgangen i aksjen kan da skyte fart på samme måte som når en demning brister.
  • Styrken i oljeprisen åpner for en gjenopptagelse av opptrenden i Norsk Hydro. I tillegg kan aksjen bli støttet av spekulasjoner om et ekstraordinært utbytte på opptil 100 kroner pr. aksje etter hvert som generalforsamlingen nærmer seg.Styrken i oljeprisen åpner for en gjenopptagelse av opptrenden i Norsk Hydro. I tillegg kan aksjen bli støttet av spekulasjoner om et ekstraordinært utbytte på opptil 100 kroner pr. aksje etter hvert som generalforsamlingen nærmer seg.