I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research skriver analytikeren at det er få triggere i Office line før kvartalstallene I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research skriver analytikeren at det er få triggere i Office line før kvartalstallene - På tross av lave multipler priser markedet inn en stor grad av suksess ved Office lines kommende kvartalsrapporter - relativt ambisiøse forventninger til tross, og vi anbefaler derfor korte penger å ta gevinst, skriver analytikeren.- Imidlertid handles aksjen på rett under 10x 2005 EPS og er således fortsatt attraktivt priset. Er man villig til å sitte i aksjen både ned og opp er det fortsatt oppside i kursen, uten at vi vil gjøre endringer i estimatene før vi ser hvordan marginer og omsetning har utviklet seg i fjerde kvartal, avslutter analytikeren.