Bedre tider?

Lehman Brothers snur i sin oppfatning av Harmonic-aksjen.

Børs

Lehman Brothers hever sin anbefaling på Harmonic fra "underweight" til "equal weight". Ifølge Reuters kommer det frem i et analysenotat fra tirsdag. Lehman Brothers hever sin anbefaling på Harmonic fra "underweight" til "equal weight". Ifølge Reuters kommer det frem i et analysenotat fra tirsdag. - Som vi la vekt på i vår opprinnelige rapport, har vi registrert at Tandberg var den eneste sertifiserte tilbyderen av omkodere som har nådd status som interopererbar med Microsoft, hvilket etterlot Harmonic ute av konkurransen, skriver analytikeren.- Med en mulig forsinkelse i utrullingen av video, tror vi dette kjøper Harmonic noe tid til å utvikle og skaffe interoperabilitet med Microsoft på sine VC-1-baserte omkodere før SBC og muligens BellSouth er i stand til å levere sine video-infrastruktur-løsninger", avslutter analytikeren.

Nyheter
Næringsliv