Aksjemarkedet og Oslo Børs flater ut ved lunsjtider fredag. Fra åpningen viser indeksen nå 0,2 prosent oppgang til 240,16 poeng. Dagsomsetningen er oppe i 1497 millioner.Sinvest, Star Reefers og Green Reefers er alle å finne på toppen av kurslisten. Finansavisens oppslag om det knallhete kjøleskip-markedet er noe av bakgrunnen for oppgangen i Green Reefers og Star Reefers.Tandberg Television klatrer 1,3 prosent på positiv guiding fra konkurrenten Harmonic. Telenor er opp 1,2 prosent. Storebrand stiger 2,2 prosent.Oljeprisen i London er nå opp 0,8 prosent, og bidrar dermed til å trekke med seg Hydro og Statoil, begge med oppganger rundt 0,5 prosent.Frontline er den store taperen med et fall på 3,1 prosent til 275,00 kroner i meget heftig handel (267 millioner kroner). NeoNet Securities AB og Credit Agricole Indosuez er største nettoselgere av aksjen for øyeblikket. Mer om Frontline-fallet .Aktiv Kapital bidrar også til å tynge markedet med sitt kursfall på 1,7 prosent (20 mill.).Inmeta og Belships topper taperoversikten med fall på 8,9 og 3,8 prosent. Inmeta inngikk i går en avtale med Orion Securities ASA om markedspleie.