Børsen flater ut

Aksjemarkedet flater ut ved lunsjtider. Taperen heter Frontline, men det finnes også lyspunkter.

Børs

Aksjemarkedet og Oslo Børs flater ut ved lunsjtider fredag. Fra åpningen viser indeksen nå 0,2 prosent oppgang til 240,16 poeng. Dagsomsetningen er oppe i 1497 millioner.Sinvest, Star Reefers og Green Reefers er alle å finne på toppen av kurslisten. Finansavisens oppslag om det knallhete kjøleskip-markedet er noe av bakgrunnen for oppgangen i Green Reefers og Star Reefers.Tandberg Television klatrer 1,3 prosent på positiv guiding fra konkurrenten Harmonic. Telenor er opp 1,2 prosent. Storebrand stiger 2,2 prosent.Oljeprisen i London er nå opp 0,8 prosent, og bidrar dermed til å trekke med seg Hydro og Statoil, begge med oppganger rundt 0,5 prosent.Frontline er den store taperen med et fall på 3,1 prosent til 275,00 kroner i meget heftig handel (267 millioner kroner). NeoNet Securities AB og Credit Agricole Indosuez er største nettoselgere av aksjen for øyeblikket. Mer om Frontline-fallet her.Aktiv Kapital bidrar også til å tynge markedet med sitt kursfall på 1,7 prosent (20 mill.).Inmeta og Belships topper taperoversikten med fall på 8,9 og 3,8 prosent. Inmeta inngikk i går en avtale med Orion Securities ASA om markedspleie.