De asiatiske børsene stiger onsdag på optimisme om at veksten i eksport vil holdes oppe, ifølge Bloomberg etter at amerikanske storheter som IBM kunne vise til tall som overgikk analytikernes forventninger i 4. kvartal. De asiatiske børsene stiger onsdag på optimisme om at veksten i eksport vil holdes oppe, ifølge Bloomberg etter at amerikanske storheter som IBM kunne vise til tall som overgikk analytikernes forventninger i 4. kvartal. Japans Nikkei-indeks er nå opp 0,3 prosent til 11.458,07, mens Topix legger på seg like mye, og står i 1.148,54 poeng.Følg utviklingen på Asia-børsene
. Pluss ble snudd til minus, blant annet etter at en analytiker stilte spørsmålstegn ved den planlagte restruktureringen i Mitsubishi Motors. Nikkei sluttet ned 0,16 prosent til 11.405,34, mens Topix falt 0,08 prosent til 1.144,30 poeng.