Børsoppgang i Oslo

Nyheter sender flere aksjer opp på vinnerlisten. Slik ser det ut på Oslo Børs ved lunsjtider.

Børs

I dag peker pilen opp på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen lagt på seg 0,93 prosent og står dermed i 237,25 poeng. I dag peker pilen opp på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen lagt på seg 0,93 prosent og står dermed i 237,25 poeng. Vinneren av enkeltaksjene er Strømme som har gått opp 8,19 prosent. I dag ble det kjent at selskapet har inngått en strategisk viktig avtale om leveranser av sikkerhetsutstyr, verktøy og vedlikeholdsutstyr til Island Offshore Shipping AS. Avtalen omfatter leveranser til tre supplybåter som bygges ved Aker Yards for levering i henholdsvis januar, mars og november 2005. Strømme AS har opsjon til leveranser på ytterligere to nybygg for levering i første halvår 2005.Verdien på Altinex har økt med 7,69 prosent etter at det ble kjent at søknaden til Altinex Oil om prekvalifisering er under behandling hos myndighetene. Altinex Oil har som mål å være et aktivt oljeselskap på norsk sokkel innen både leting og produksjon av olje/gass.Frontline stiger 3,27 prosent på høyt volum. Ifølge en filing til amerikanske Securities Exchange Commission, inkluderer Frontline muligheten for at John Fredriksen på et eller annet tidspunkt kan selge seg helt eller delvis ut av tankrederiet, melder Reuters. Det understrekes at John Fredriksen opptrer uavhengig av Frontline. Timing og størrelse på et eventuelt salg er opp til rederen.I går ble det satt ny toppnotering i Telenor og i dag fortsetter oppturen. I skrivende stund omsettes Telenor-aksjen for 58 kroner etter å ha lagt på seg 1,75 prosent. Tidligere i dag var aksjen oppe i 58,25 kroner. Den norske telegiganten verdsettes nå til 101,5 milliarder kroner.

Nyheter
Næringsliv