Børsoppgang i Oslo

Kjell Inge Røkke ser formuen vokse. Slik ser det ut på Oslo Børs ved lunsjtider.

Børs

I dag peker pilen opp på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen lagt på seg 0,18 prosent og står dermed i 234,38 poeng. I dag peker pilen opp på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen lagt på seg 0,18 prosent og står dermed i 234,38 poeng. Vinneren av enkeltaksjene er StepStone som har gått opp 17,69 prosent. Selskapet har i dag sendt ut en børsmelding hvor ledelsen forteller at omsetningen i fjerde kvartal har akselerert. For første gang siden selskapet ble børsnotert har omsetningen i kvartalet vært høyere enn kostnadene. - Resultatet fra aktivitetene i fjerde kvartal reflekterer det harde arbeidet og den fremgangen vi har hatt, sier Colin Tenwick, adm. direktør i StepStone.Kjell Inge Røkke kan glede seg over en solid utvikling i Kværner og Aker. Aksjene har i dag lagt på seg henholdsvis 9,11 prosent og 5,97 prosent.I sin morgenrapport "Oslo Technical Insight" har megler Roger Kristiansen i Handelsbanken Capital Markets gjennomført en teknisk analyse av Fast Search & Transfer. Han ser flere sterke signaler, og forventer nå et rally over 15 kroner. I dag legger Fast på seg 3,65 prosent til 14,20 kroner mens Opticom er opp 5,51 prosent.Verst går det med Findexa som er ned 4,35 prosent. Katalogselskapet mener dommen mot Firmakatalogen AS er feil og velger således å anke dommen til Høyesterett. I dommen mot Firmakatalogen AS konkluderer Lagmannsretten med at Findexa ikke har god nok innarbeidelse for merket Gule Sider og dermed ikke enerett til å bruke navnet Gule Sider.I Europa peker pilen i riktig retning. Børsene i Tyskland, UK og Frankrike kan alle vise til oppganger.

Nyheter
Næringsliv