Bredt børsfall

Hovedindeksen på Oslo Børs faller over én prosent. Gresvig og Jinhui er de positive unntakene.

Børs

Rødfargen dominerer fortsatt på Oslo Børs. Med noen få hederlige unntak faller det meste. Hovedindeksen står i minus 1,1 prosent til 234,40 poeng. Rødfargen dominerer fortsatt på Oslo Børs. Med noen få hederlige unntak faller det meste. Hovedindeksen står i minus 1,1 prosent til 234,40 poeng. Til tross for at oljeprisen stiger over fire prosent, faller Hydro og Statoil 1,3 og 0,6 prosent. Yara, Tandberg Television, Telecomputing og Kværner er ned tre-fire prosent.Golden Ocean er verst med et fall på 7,9 prosent til 3,38 kroner. Aksjen er dermed under nivået fra første dag på børsen i midten av desember.Gresvig stiger 4,7 prosent etter at en kjempepost ble omsatt før børsåpning. Jinhui Shipping løftes 1,9 prosent etter at styreformannen har kjøpt aksjer for over 12 millioner kroner.Det er omsatt verdipapirer for 1,7 milliarder kroner.

Nyheter
Børs