Tekniker Roger Kristiansen i Handelsbanken mener oilservice ser greit ut teknisk, og at dette kan være en "safe haven", skriver Finansavisen. Tekniker Roger Kristiansen i Handelsbanken mener oilservice ser greit ut teknisk, og at dette kan være en "safe haven", skriver Finansavisen. - (..) Litt urolig blir jeg likevel over at Fred. Olsen Energy, Smedvig og de andre store utvikler seg svakere enn de mindre selskapene gjør det. Det kan tyde på at mye er priset inn i det korte bildet. Når man må nedover på kvalitetslisten for å finne attraktive kjøp sliter jeg litt. Det tolker jeg som et dårlig tegn, sier Kristiansen.Kristiansen tror olje kan redde Oslo Børs.- Hvis oilservice og olje fremstår som en "safe haven" trenger ikke Oslo Børs bli alt for berørt av et eventuelt kursfall i USA, sier han.