Oslo Børs har hentet seg inn etter en svak start, men er fortsatt i minus. Hovedindeksen er ned 0,04 prosent til 241,39 poeng. Oslo Børs har hentet seg inn etter en svak start, men er fortsatt i minus. Hovedindeksen er ned 0,04 prosent til 241,39 poeng. Offshore-aksjer dominerer vinnerlisten. Altinex, som i dag meldte om en vellykket emisjon, er aller best med et kursløft på 13 prosent.Sevan Marine klatrer åtte prosent til 14,80 kroner etter at Enskilda Securities har kommet med en positiv analyse. Så langt i 2005 er aksjen opp så mye som 61 prosent.Sinvest står i pluss 5,7 prosent, blant annet som følge av positiv omtale i Norse Securities' morgenrapport. CanArgo er opp 5,2 prosent etter rally i USA før helgen.Prisen på Brent-olje (spot) stiger 61 cent til 46,49 dollar fatet. Oppturen sender Statoil og Hydro opp en drøy prosent.Ryktene om at John Fredriksen er på vei inn i Jinhui Shipping fører denne aksjen opp 2,9 prosent til 21,10 kroner.Solvang gjør det svakest med et fall på 10,4 prosent, men volumet er syltynt. Det er det også i Axxessit, som er ned 4,9 prosent.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for 1,4 milliarder kroner.