De råeste analytikerne

Kapital kårer de beste analytikerne. Her er vinnerlisten.

Børs

Kapital kårer i siste nummer de beste analytikerne og beste analysehusene. Enskilda Securities stikker av med betegnelsen beste analysestab og den høyeste prosentvise poengfordelingen i 2004, nærmere bestemt 18 prosent. Deretter følger First Securities (13,7%), Alfred Berg ABN AMRO (12,6%) og ABG Sundal Collier (12,5%).Bladet kårer som nevnt også de beste analytikerne innenfor respektive fagfelt. Enskildas Johan Michelsen regnes som beste telekom-analytiker, mens Aasulv Tveiterud (Enskilda) er kåret til best innen offshore. Ivar Larsen (Enskilda) scorer høyest innen shipping, cruise og transport, mens Morten Sundstø (Alfred Berg) ble bestemann innen IT og teknologi.Peter Hermanrud (First) vinner strategi/makro-klassen, mens Atle Vereide (Enskilda) topper innen handel, konsum og media. Hans Erik Jacobsen (First) er bestemann innen industri og materialer, mens Anne Gjøen (Alfred Berg) topper oljekategorien. Sigmund Håland (ABG Sundal Collier) topper klassen for bank og finans.