USA fortsetter å legge frem viktige nøkkeltall i dag. På agendaen står jobless claims for uke 2 (kl. 14.30), ledende indikatorer for desember (kl. 16), Philly Fed i januar (kl. 18).
Innenriks:Utenriks:
Politiet jakter på fire navngitte menn etter at en 28 år gammel afghaner onsdag ble skutt og alvorlig skadd utenfor et voksenopplæringssenter i Sandvika i Bærum.Oslo: UDI direktør Trygve G. Nordby vil sammen med direktoratets avdelingsdirektører presentere fersk statistikk og de viktigste utviklingstrekkene for migrasjonsåret 2004.Oslo: Pressekonferanse med kunstneren Yoko Ono i forbindelse med utstillingen «Horizontal Memories» som åpner fredag i Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst.Oslo: Helse- og omsorgsminister Ansgar Gabrielsen og arbeids- og sosialminister Dagfinn Høybråten er til stede ved den offisielle åpningen av Frelsesarmeens gatehospital.Oslo: Riksrevisjonen legger fram to dokumenter på en pressekonferanse: Riksrevisjonens undersøkelse av utnyttelse av operasjonskapasiteten i sykehus og Riksrevisjonens undersøkelse av statens satsing på elektronisk innkjøp.Oslo: NRK Drama annonserer rollelisten til «Den unge Ibsen - en udødelig mann» med en pressekonferanse.Oslo: Kommunal- og regionalminister Erna Solberg vil innlede på representantskapsmøtet i Fiskebåtredernes Forbund.Oslo: Landbruks- og matdepartementet og Norsk institutt for jord- og skogkartlegging (NIJOS) står for lanseringen av gårdskart på internett.Oslo: Kommunenes Sentralforbund og LO er blant initiativtakerne når stortingsrepresentanter, lokal- og regionalpolitikere, everksledere, fagorganiserte og mediene møtes til seminar med tittelen: Hvem skal eie vannkrafta?Tisleidalen: Samfunnsøkonomenes valutaseminar fortsetter. Tema er globale tendenser og betydningen for norsk økonomi og politikk.Fåberg: Biskop Rosemarie Köhn står for den offisielle åpningen av et nytt opplevelsessenter for trafikksikkerhet, «Ta en titt i speilet», på Norsk Vegmuseum ved Hunderfossen.Oslo: Seminar i regi av Fafo Østforum: Tjenesteyting og utstasjonering av arbeidstakere i et utvidet EØS.Stjørdal: Direktoratet for naturforvaltning arrangerer et seminar om laksedreperen Gyrodactylus salaris og hvilke miljøproblemer denne byr på.Oslo: Polyteknisk Forening arrangerer et møte om å leve med kraftledninger - elektromagnetisk stråling og kreftfare.Statistisk sentralbyrå legger fram harmoniserte konsumprisindekser EU/EØS, desember 2004.Statistisk sentralbyrå legger fram navnestatistikk, 2004.Washington: George W. Bush innsettes som USAs 43. president kl. 18. norsk tid. Kiev: Viktor Jusjtsjenko kan innsettes som president i Ukraina en av de nærmeste dagene etter at landets høyesterett natt til torsdag bekreftet at han vant valget 2. juledag.London: Storbritannia skal ha et sterkt ønske om at USA snarest mulig legger fram en foreløpig tidsplan for tilbaketrekkingen av de amerikanskledede styrkene fra Irak.Bagdad: En opprørsgruppe i Irak har gitt Kina frist til torsdag med å «avklare» sin rolle i Irak. Göteborg: Svensk politi hadde torsdag morgen ikke noe nytt å fortelle om letingen etter forretningsmannen Fabian Bengtsson, som ble bortført mandag.Colombo: Utenriksminister Jan Petersen og utviklingsminister Hilde Frafjord Johnson til Sri Lanka for å vurdere bistandsbehovet etter tsunami-katastrofen.Kilder: Finansavisen, NTB.