Ementor er en av dagens tapere på Oslo Børs etter å ha lagt frem resultatvarsel i morges. På det laveste var aksjen nede i 2,50, men har i det siste hentet seg litt inn igjen, slik at den nå står i 2,67 kroner. Det tilsvarer et fall på 4,64 prosent. Ementor er en av dagens tapere på Oslo Børs etter å ha lagt frem resultatvarsel i morges. På det laveste var aksjen nede i 2,50, men har i det siste hentet seg litt inn igjen, slik at den nå står i 2,67 kroner. Det tilsvarer et fall på 4,64 prosent. - Sitter man i Ementor, må man regne med å kunne få sånne meldinger. At det gikk trådt i Danmark, er ikke dramatisk overraskende, sier en aksjemegler til Reuters.- Det som kan danne en bunn i kursen, er spekulasjoner om at det kan skje noe industrielt. Selskapet har masse utfordringer, men man må gi det en ny sjanse nå som det har fått inn en ny konsernsjef, fortsetter vedkommende.