Finansfolk i utlandet mener fortsatt Oslo Børs er Finansfolk i utlandet mener fortsatt Oslo Børs erIfølge en undersøkelse gjennomført av Mandag Morgen mener 21 forvaltere, investorer og analytikere i London, Stockholm, København og Helsinki at handel basert på innsideinformasjon inntil for få år siden var mer vanlig på Oslo Børs enn på nabobørsene. Ifølge en undersøkelse gjennomført av Mandag Morgen mener 21 forvaltere, investorer og analytikere i London, Stockholm, København og Helsinki at handel basert på innsideinformasjon inntil for få år siden var mer vanlig på Oslo Børs enn på nabobørsene. Oslo Børs mener det som kommer frem i undersøkelsen er basert på feilaktige og seiglivete myter, men erkjenner at mytene eksisterer.- En undersøkelse som ble gjennomført av Orkla, Statoil og Schibsted i det svenske markedet i fjor bekreftet at det eksisterer slike myter om det norske markedet i Sverige, sier kommunikasjonsdirektør Per Eikrem ved Oslo Børs til Finansavisen.