Data Respons ASA har i dag mottatt en kontrakt for innebygde dataløsninger fra en ny kunde i Sverige. Kontrakten har en verdi på 6,7 millioner svenske kroner, og består av repetitive leveranser av embedded solutions (innebygde dataløsninger) i teknisk avanserte kommunikasjonssystemer for transportsektoren. Data Respons ASA har i dag mottatt en kontrakt for innebygde dataløsninger fra en ny kunde i Sverige. Kontrakten har en verdi på 6,7 millioner svenske kroner, og består av repetitive leveranser av embedded solutions (innebygde dataløsninger) i teknisk avanserte kommunikasjonssystemer for transportsektoren. - Data Respons ble tildelt kontrakten basert på lokal tilstedeværelse, vår tunge kompetanse innen M2M (maskin-til-maskin kommunikasjon), og evnen til levere totalløsninger, sier Kenneth Ragnvaldsen, adm. direktør i Data Respons ASA.