Fire aksjetips

Megler Rolf-Otto Hansen har spesielt stor tro på disse fire aksjene de neste ukene.

Publisert 11. jan. 2005 kl. 16.34
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 03.22
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 87 ord
Megler Rolf-Otto Hansen i Sparebanken Nord-Norge Securities går ut med disse kjøpsanbefalingene i Økonomisk Rapports Børsspeil:
  • Telenor:Telenor:
  • SmedvigSmedvig
  • Stolt-NielsenStolt-Nielsen
  • PGSPGS
Når det gjelder Telenor sier Hansen at dette er et solid case hvor potensiale fortsatt er tilstede til tross for kraftig kursoppgang de siste ukene.En annen sektor meglerhuset tror på er offshore.- Oljeselskapenes behov for økt leteaktivitet og skyting av seismikk gjør at PGS er interessant. Videre kan det ligge en oppside i salg av Petrobas. Videre tror vi på Smedvig og Stolt-Nielsen, mener megleren.Anbefalingene tar utgangspunkt i dagens kurs.