Fleischers aksjetips

Gambak-sjef Jan Eiler Fleischer liker mer og mer det som skjer i Tandberg Television.

Publisert 14. jan. 2005 kl. 10.32
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 03.24
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 112 ord
Gambak-sjef Jan Eiler Fleischer ser lyst på fremtiden til Tandberg Television. I et intervju med iMarkedet sier han at det er to grunner til den siste tids kursoppgang. Gambak-sjef Jan Eiler Fleischer ser lyst på fremtiden til Tandberg Television. I et intervju med iMarkedet sier han at det er to grunner til den siste tids kursoppgang. - Det er to grunner til oppgangen til Tandberg TV. Den første er lettelse etter bytte av finansdirektør. Den andre grunnen er det positive resultatvarselet fra den amerikanske konkurrenten Harmonic, sier Fleischer.Fleischer sier han liker aksjen mer og mer på grunn av den bedrede likviditeten. I skrivende stund omsettes aksjen for 57,75 kroner, opp 0,43 prosent.