Oslo Børs har fått en positiv start på uken. I skrivende stund står hovedindeksen i 242,94 poeng, noe som tilsvarer en oppgang på 0,37 prosent.Blant tungvekterne er det Frontline og Tandberg TV som drar mest. Førstnevnte er opp 4,2 prosent til 314 kroner etter meldingen om at det skal deles ut Ship Finance-aksjer for ca. 400 millioner dollar. Høyere tankrater hjelper også på.Sistnevnte fortsetter oppturen etter fredagens, og står nå i 65,75 kroner etter en oppgang på snaue fire prosent. Aksjen er også tatt inn i DnB Nor Markets .Andre positive tungvektere er Telenor og DnB Nor, som er opp hhv. 1,3 og 1,4 prosent.På minussiden bidrar Statoil, og markert fallende oljepriser er nok en av årsakene til det. Nedgangen er på 0,26 prosent. Stolt-Nielsen er ned 0,93 prosent.Relativt sett er imidlertid Nordic Semiconductor dagens største taper, etter å ha skuffet markedet med et . Så langt er aksjen ned 13 prosent. Choice faller 9,8 prosent.I andre enden finner Active 24, som er opp syv prosent. Aksjen er i dag tatt inn i Orions . Blom stiger 6,8 prosent etter et .Det er så langt omsatt verdipapirer for 1.665 millioner kroner på Oslo Børs. Frontline er mest omsatt - 250 millioner kroner over børs.