Innspurten var heller laber, men hovedindeksen på Oslo Børs karret seg mandag i mål på 242,47 poeng, noe som tilsvarer en oppgang på 0,17 prosent. Dette er langt svakere enn hva børsene i Europa ellers kan vise til. Tyske DAX viser vei med en oppgang på én prosent.Frontline og Tandberg Television er de to viktigste årsakene til dagens opptur. Frontline steg 5,14 prosent til 317 kroner påog på melding om at det skal deles ut Ship Finance-aksjer for ca. 400 millioner dollar.Andre positive tungvektere var Telenor, DnB Nor og Orkla, som steg 0,9-1,7 prosent.Sistnevnte fortsetter den gode trenden etter , og Terra, First og DnB Nor tok alle aksjen inn i sine anbefalte porteføljer.Lavere oljepriser trekker imidlertid ned. Et fat Brent Spot står nå i 44,33 dollar på råvarebørsen i London. Dette legger press på Statoil og Hydro, som begge falt 0,3 prosent. Tunge tungvektere var også Tandberg, som falt over fire prosent, og Tomra, Storebrand og Aker Yards, som falt 2,0-2,65 prosent.Relativt sett ble Nutri Pharma dagens klare vinner etter en oppgang på hele 28,3 prosent. Active 24 steg 7,7 prosent etter at aksjen ble tatt . Blom løftet seg 6,55 prosent på oppkjøp i England.I den andre enden utmerket Nordic Semiconductor seg spesielt negativt. skuffet stort, og aksjen ble straffet med en nedgang på 15,7 prosent. Choice falt 9,8 prosent.Det ble i alt omsatt verdipapirer for 4.471 millioner kroner på Oslo Børs i dag. Statoil ble mest omsatt - 650 millioner kroner over børs.