Resultatsesongen er i full gang på Wall Street, og IT-bjellesauer som IBM, Intel og Yahoo har lagt frem sterke tall. Likevel stiger ikke aksjekursene.Dette bekymrer megler Roger Kristiansen i Handelsbanken Capital Markets, som mener markedet teknisk sett ligner mer og mer på det vi så i 2001: Først en "bull-fase", deretter en "bekymrings-fase" der oppgangen flater ut, og til sist en "skuffelse-fase", der pilene snur ned. Markert ned.Megleren spør nå om markedet er på vei inn i "skuffelse-fasen".- I så fall går vi mot mye smerte og frustrasjon i neste kvartal. Signaliserer det at kursene ikke stiger på gode tall at noe er galt? Teknisk sett tror jeg det, skriver Kristiansen i rapporten "Oslo Technical Insight".- Det er på ingen måte grunn til å være komfortabel med situasjonen. Siden "flertallet" er skuffet etter å vært posisjonert for jule- og januar-rallyet, kan den siste nedturen bare være toppen av isfjellet. Likegyldigheten i markedet er fortsatt svært høy, og ytterligere nedside kan radikalt endre sentimentet. Hvis markedet, på tross av god inntjening, setter i gang en ny nedtur, kan dette skape frykt og panikk, mener megleren.