Etter en kanalsjekk blant 17 videokonferanseforhandlere har First Securities konkludert med at Tandberg har hatt et solid 4. kvartal i Europa. I USA er bildet noe mer blandet. Dette ifølge en oppdatering TDN Finans viser til. Etter en kanalsjekk blant 17 videokonferanseforhandlere har First Securities konkludert med at Tandberg har hatt et solid 4. kvartal i Europa. I USA er bildet noe mer blandet. Dette ifølge en oppdatering TDN Finans viser til. Meglerhuset mener selskapet ser ut til å holde god fart inn i 1. kvartal.- I sum ser vi likevel ingen grunn til å endre våre estimater og ser muligheten for at aksjen kan være noe overdrevet presset av indikasjonene på svakt salg for Polycom i USA, heter det ifølge nyhetsbyrået.Meglerhuset ser for seg et driftsresultat på 22,6 millioner dollar i 4. kvartal, og en bruttomargin på 67,4 prosent.