Hegnar om kålhoder

Redaktør Trygve Hegnar kommenterer den siste utviklingen i hyllekrigen.

Børs

Bonusstrømmene i dagligvarebransjen fortsetter å stjele overskriftene. Blant annet påstås det nå at en eller flere av de store kjedene har svartelistet Lidl-leverandører .Politikerne truer med kjempebøter, men på lederplass i Finansavisen i dag minner ansvarlig redaktør Trygve Hegnar om at kjedene kan velge sine leverandører fritt, selv om de opptrer svært arrogant.- Leverandørene må krype - og betale, skriver Hegnar.Samtidig sier advokat Christian Bendiksen i Brækhus Dege til DN i dag at den nye konkurranseloven ikke er en form for sosiallovgivning for å verne små og hyggelige produsenter.- Man har ikke krav på å få solgt sitt kålhode hos ICA eller Rema 1000, fortsetter Hegnar.Les hele lederen i dagens avis.

Nyheter
Næringsliv