Hermanruds aksjetips

- Sats på aksjetaperne, er Peter Hermanruds råd for 2005. Her er favorittene.

Børs

Sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities mener man i år bør satse på aksjene som gikk dårlig på Oslo Børs i fjor. Investeringvarer og defensive aksjer blir trukket frem. Sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities mener man i år bør satse på aksjene som gikk dårlig på Oslo Børs i fjor. Investeringvarer og defensive aksjer blir trukket frem. - Vinnerne i år blir aksjer som gjorde det dårlig i fjor, IT og defensive aksjer som Orkla, Schibsted, Telenor og grunnfondsbevisene. Vinnerne i fjor var de som lever av økende priser, som frakt, olje og gjødsel. Frontline kan godt komme til å slite, pluss Yara og oljeselskapene. Det sykliske rallyet er over, sier Hermanrud til dn.no.Dessuten anbefales oljeservice-aksjer. I tillegg kan Tomra få et godt år, mener strategen.

Nyheter
Børs