Finansavisens oppslag om det knallhete kjøleskip-markedet sender Green Reefers og Star Reefers opp tre-fire prosent i åpningsminuttene på Oslo Børs. Bare Altinex, som stiger 4,6 prosent, er bedre. Finansavisens oppslag om det knallhete kjøleskip-markedet sender Green Reefers og Star Reefers opp tre-fire prosent i åpningsminuttene på Oslo Børs. Bare Altinex, som stiger 4,6 prosent, er bedre. Tandberg Television klatrer 2,2 prosent på positiv guiding fra konkurrenten Harmonic. Oljeprisen stiger svakt, noe som bidrar til å sende Statoil og Hydro opp 0,4-0,5 prosent.Frontline er den store taperen med et fall på 1,9 prosent til 278,50 kroner i meget heftig handel (over 200 millioner kroner).Inmeta og Belships topper taperoversikten med fall på 6,4 og 4,5 prosent. Inmeta inngikk i går en avtale med Orion Securities ASA om markedspleie.Hovedindeksen stiger 0,4 prosent til 240,62 poeng. Foreløpig er det omsatt verdipapirer for drøye 700 millioner kroner.