Torsdagen endte i minus på Wall Street. Nedturen kom etter at selskaper som EBay og Qualcomm meddelte markedet at resultatene kan bli lavere enn analytikernes forventninger, melder Bloomberg. Torsdagen endte i minus på Wall Street. Nedturen kom etter at selskaper som EBay og Qualcomm meddelte markedet at resultatene kan bli lavere enn analytikernes forventninger, melder Bloomberg. Svake salgsutsikter for AT&T i 2005 og tap for Fords bildivisjon førte heller ikke til bedret stemning.S&P 500 falt 0,8 prosent til 1.175,41 poeng, som er den laveste noteringen siden 30. november, mens Dow Jones endte ned 0,7 prosent til 10.471,47 poeng.Nasdaqs nedtur var på 1,3 prosent til 2.045,88 poeng. Både Amazon og Yahoo! falt på EBay-tallene.Om lag tre aksjer falt hver som steg på NYSE. 1,6 milliarder aksjer skiftet eiere, noe som er på nivå med snittet de siste tre månedene.Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De . fra handelen.