IT-hopp på børsen

Flere IT-aksjer, med StepStone og Opticom i spissen, åpner sterkt på Oslo Børs. Men John Fredriksen skreller.

Børs

Det er positive takter på Oslo Børs i åpningshandelen. Hovedindeksen klatrer 0,2 prosent til 234,37 poeng. Det er positive takter på Oslo Børs i åpningshandelen. Hovedindeksen klatrer 0,2 prosent til 234,37 poeng. Flere IT-relaterte aksjer ligger høyt på vinnerlisten. StepStone hopper 13,5 prosent til 5,90 kroner på oppløftende nyheter om at omsetningen overgikk driftskostnadene i fjerde kvartal.Opticom, Kitron og Fast stiger 2,2-4,4 prosent. Sinvest er opp 5,2 prosent etter å ha meldt om overtegning i forbindelse med et konvertibelt lån.John Fredriksens bulkrederi Golden Ocean faller videre. Dagens fall er på 5,2 prosent til 3,12 kroner. Hydro, som topper omsetningsoversikten med 164 millioner kroner, faller 0,2 prosent. Tandberg sørger for at IT-indeksen er i minus. Nedturen er på 3,1 prosent.Så langt er det omsatt verdipapirer for 400 millioner kroner.

Nyheter
Børs