Oslo Børs følger Europa ned torsdag formiddag. I øyeblikket faller hovedindeksen 0,8 prosent til 240,52 poeng. På kontinentet er tyske DAX verstingen med en nedgang på 0,94 prosent.Her hjemme er det Ementor som stjeler overskriftene - igjen av de gale grunnene. Aksjen faller 4,64 prosent etter at selskapet i morges kom med . IT-sektoren generelt er svak etter i går. Tandberg, Fast og Tandberg Television er blant taperne med nedturer på 1,7-3 prosent.Frontline har en tung dag, og er ned 4,45 prosent til 290 kroner. Jinhui er ned to prosent. Lavere oljepriser sender ellers oljekameratene Statoil og Hydro ned hhv. 0,78 og 0,62 prosent. Sistnevnte har dessuten kansellert en intensjonsavtale med Farstad Shipping, noe som sender den aksjen ned 3,62 prosent.Relativt sett faller bare Strømme, Skiens Aktiemølle og IGE mer enn Ementor, førstnevnte med 6,22 prosent. Kjell Inge Røkkes Aker faller 3,6 prosent.Sevan Marine er blant de som markerer seg mest positivt, med en oppgang på 6,87 prosent. Ingen aksjer stiger mer. Blant de fremste tungvekterne er det bare Tomra som ikke faller - aksjen er uendret på dagen da på Enskildas mid cap-seminar i København.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for 1.914 millioner kroner. Statoil er mest omsatt, 411 millioner kroner over børs.