Oslo Børs åpner i likhet med sine europeiske kolleger i negativt territorium. Selv ikke høyere oljepriser kan gjøre noe med det. Hovedindeksen står i minus 0,4 prosent til 240,58 poeng. Oslo Børs åpner i likhet med sine europeiske kolleger i negativt territorium. Selv ikke høyere oljepriser kan gjøre noe med det. Hovedindeksen står i minus 0,4 prosent til 240,58 poeng. CanArgo stiger 5,2 prosent til 8,47 kroner etter på høyt volum på AMEX fredag kveld. Jinhui Shipping løftes 2,4 prosent på om at John Fredriksen kjøper seg opp i rederiet.Hexagon Composites er opp 7,2 prosent etter å ha meldt om av et amerikansk selskap. Sevan Marine klatrer 5,8 prosent på en fra Enskilda Securities.Aker og Aker Yards faller henholdsvis 2,3 og 1,1 prosent etter at det ble kjent at Farstad Shipping en avtale med Aker Brattvåg.Så langt er det omsatt verdipapirer for i underkant av en halv milliard kroner.