Jinhui opp - Aker ned

Rykter og nyheter setter preg på børsåpningen.

Børs

Oslo Børs åpner i likhet med sine europeiske kolleger i negativt territorium. Selv ikke høyere oljepriser kan gjøre noe med det. Hovedindeksen står i minus 0,4 prosent til 240,58 poeng. Oslo Børs åpner i likhet med sine europeiske kolleger i negativt territorium. Selv ikke høyere oljepriser kan gjøre noe med det. Hovedindeksen står i minus 0,4 prosent til 240,58 poeng. CanArgo stiger 5,2 prosent til 8,47 kroner etter rally på høyt volum på AMEX fredag kveld. Jinhui Shipping løftes 2,4 prosent på rykter om at John Fredriksen kjøper seg opp i rederiet.Hexagon Composites er opp 7,2 prosent etter å ha meldt om oppkjøp av et amerikansk selskap. Sevan Marine klatrer 5,8 prosent på enpositiv analyse fra Enskilda Securities.Aker og Aker Yards faller henholdsvis 2,3 og 1,1 prosent etter at det ble kjent at Farstad Shipping kansellerer en avtale med Aker Brattvåg.Så langt er det omsatt verdipapirer for i underkant av en halv milliard kroner.