Keiths aksjetips

- De jeg kjenner kjøper seg opp i teknologiaksjer nå, sier Robert Keith

Publisert 13. jan. 2005 kl. 10.01
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 03.23
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 121 ord
Robert Keith, som er tungt inne i Opticom og Fast, tror en fallende oljepris vil virke inn på utviklingen på Oslo Børs i 2005. Han ser dessuten for seg at dollaren vil falle 10-12 prosent mot kronen fra dagens nivåer. Robert Keith, som er tungt inne i Opticom og Fast, tror en fallende oljepris vil virke inn på utviklingen på Oslo Børs i 2005. Han ser dessuten for seg at dollaren vil falle 10-12 prosent mot kronen fra dagens nivåer. Ifølge iMarkedet tror Keith offshore- og oljerelaterte aksjer vil gjøre det svakt fremover.Ikke overraskende tror Keith, som selv sitter på store mengder teknologiaksjer, at denne sektoren vil gjøre det bedre.- De jeg kjenner kjøper seg opp i teknologiaksjer nå, opplyser Keith.