Kjøp eller selg?

Analytiker anbefaler både kjøp og salg av aksjer i Stepstone.

Børs

I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research hevder analytikeren av Stepstone-aksjen er noe overkjøpt. Det anbefales salg, selv om det forventes kursoppgang på sikt. I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research hevder analytikeren av Stepstone-aksjen er noe overkjøpt. Det anbefales salg, selv om det forventes kursoppgang på sikt. - Vi tok Stepstone inn i porteføljen på 3,6 kroner i fjor høst etter at Geocapital hadde skremt markedet med et mindre nedsalg fra deres posisjon som hovedaksjonær og styremedlem. Selv om den har vært ute av porteføljen en periode har vi hatt en kjøpsanbefaling, skriver analytikeren.- Vårt langsiktige kursmål er fortsatt åtte kroner, men på kort sikt anbefaler vi "trading salg". Dette baserer vi på visse svakhetstegn i mediasektoren og at aksjen muligens er noe overkjøpt, avslutter analytikeren.

Nyheter
Næringsliv