- Kjøp Fast

Fast-aksjen kan være i ferd med å bryte teknisk motstand. Sjefanalytiker sier kjøp.

Børs

Fast Search & Transfer-aksjen har utviklet et stigende triangel, en formasjon som indikerer at den vil utvikle seg positivt. Ifølge sjefanalytiker Oddbjørn Windstad i Christiania Securities forsøker aksjen nå å bryte motstanden i området 13,90-14 kroner, noe som eventuelt vil utløse et kjøpssignal. -aksjen har utviklet et stigende triangel, en formasjon som indikerer at den vil utvikle seg positivt. Ifølge sjefanalytiker Oddbjørn Windstad i Christiania Securities forsøker aksjen nå å bryte motstanden i området 13,90-14 kroner, noe som eventuelt vil utløse et kjøpssignal. Også i RSI-chartet fremviser aksjen positiv utvikling, noe som indikerer at den er inne i en lengre periode med positiv utvikling.Kjøpsanbefalingen med kursmål 15 og stop loss 12,60 kroner opprettholdes.Dagens notering er 14,30 kroner, opp 0,7 prosent.

Nyheter
Teknologi