Telenor-aksjen er i farten på Oslo Børs, og stiger så langt i dag 1,7 prosent til 59,75 kroner. En av mange som er positive til aksjen, er Holberg Forvaltning. Telenor-aksjen er i farten på Oslo Børs, og stiger så langt i dag 1,7 prosent til 59,75 kroner. En av mange som er positive til aksjen, er Holberg Forvaltning. Forvalterens norske fond Holberg Norge får måned etter måned toppkarakter hos Morningstar,
sist gang i desember
  • Sterk posisjon i mobilmarkedet hjemme.Sterk posisjon i mobilmarkedet hjemme.
  • Spennende internasjonal mobileksponering med aksellererende vekst.Spennende internasjonal mobileksponering med aksellererende vekst.
  • Moderat prising.Moderat prising.
  • Høyere vekst enn konkurrentene, først og fremst i mobilmarkedet internasjonalt (Øst-Europa og Sørøst-Asia).Høyere vekst enn konkurrentene, først og fremst i mobilmarkedet internasjonalt (Øst-Europa og Sørøst-Asia).
  • Underliggende verdier gir god nedsidebeskyttelseUnderliggende verdier gir god nedsidebeskyttelse
.Ifølge sin seneste "HolberGraf" sitter forvalteren på flere gode argumenter for å sitte med Telenor-aksjer: