Ignis ASA kjøper innmaten i det danske teknologiselskapet NKT Integration for 35 millioner danske kroner, og sikrer seg ettertraktet nøkkelpersonell, produktportefølje, kundegrunnlag, markedsledende fiberoptisk teknologi og en av verdens mest avanserte fabrikker i sitt slag. Ignis ASA kjøper innmaten i det danske teknologiselskapet NKT Integration for 35 millioner danske kroner, og sikrer seg ettertraktet nøkkelpersonell, produktportefølje, kundegrunnlag, markedsledende fiberoptisk teknologi og en av verdens mest avanserte fabrikker i sitt slag. Med oppkjøpet tar Ignis et langt steg nærmere det globale markedet, og skaffer seg produkter som kompletterer de fiberoptiske høyteknologiproduktene som datterselskapet Ignis Photonyx skal lansere i mars.Transaksjonen innebærer at Ignis ASA betaler 35 millioner danske kroner for NKT Integration. Oppgjøret fordeles på tre transaksjoner over to år, og vil skje i kontanter eller nye aksjer i Ignis - maksimalt 50 prosent i aksjer.