Kraftig børsfall

Det er langt mellom lyspunktene på Oslo Børs. Men de finnes.

Børs

Oslo Børs følger Wall Street og Europa-børsene nedover. Hovedindeksen står i minus én prosent til 234,49 poeng. Nedturen kommer til tross for en kraftig kronesvekkelse og et hopp for oljeprisen. Oslo Børs følger Wall Street og Europa-børsene nedover. Hovedindeksen står i minus én prosent til 234,49 poeng. Nedturen kommer til tross for en kraftig kronesvekkelse og et hopp for oljeprisen. De tre mest omsatte papirene, Statoil, Hydro og Frontline, faller 0,6-1,5 prosent. Profiler som DnB Nor, Tandberg, Norske Skog, Yara og Ementor er ned 1,7-4,2 prosent,.Jinhui Shipping er et lyspunkt med en oppgang på 3,1 prosent etter at det ble meldt at styreformannen har kjøpt aksjer for 12 millioner kroner.Gresvig ligger høyt på omsetningslisten etter at en post på 1,1 millioner aksjer, til en verdi av 49,5 millioner kroner, ble krysset før børsåpning.Det er omsatt verdipapirer for 643 millioner kroner.

Nyheter
Børs