Oslo Børs' hovedindeks stiger til ny historisk bestenotering. Indeksen står i 242,25 poeng, opp 0,9 prosent. Oslo Børs' hovedindeks stiger til ny historisk bestenotering. Indeksen står i 242,25 poeng, opp 0,9 prosent. Stolt-Nielsen stiger 8,1 prosent til 213,50 kroner i meget tung handel; 252 millioner kroner. Oppturen kommer i kjølvannet av meldingen om at selskapet har vunnet en sak om antitrust-beskyttelse i USA.- Selv om det er stengt i USA, så holder ikke det aktiviteten så mye tilbake. Det er flere positive selskapsnyheter og spesielt Stolt-Nielsen-saken løser jo opp en del ting man har vært bekymret for, sier en megler til TDN Finans.Ignsi, Medistim og Camillo Eitzen topper vinnerlisten med en oppgang på 10-11 prosent.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for 3,1 milliarder kroner. USA-markedene er stengt på grunn av Martin Luther King Jr. Day.