Megler om børsrekorden

Oslo Børs har aldri vært høyere. En megler kommenterer dagens opptur.

Børs

Investorene på Oslo Børs kan glede seg over en ny dag med all time high. For øyeblikket er hovedindeksen opp 0,8 prosent til 238,53 poeng, etter å ha snust på 239 poeng tidligere i ettermiddag. Investorene på Oslo Børs kan glede seg over en ny dag med all time high. For øyeblikket er hovedindeksen opp 0,8 prosent til 238,53 poeng, etter å ha snust på 239 poeng tidligere i ettermiddag. Telenor stiger 1,8 prosent til 56 kroner. Oppturen skyldes blant annet at russiske myndigheter har redusert skattekravet mot Vimpelcom.Tomra og Stolt-Nielsen er opp tre-fire prosent, mens Røkke-aksjene Aker, Kværner og Aker Kværner stiger fem-ni prosent.- Stemningen i markedet er bra, selv om det ikke skjer så mye. Mange av de institusjonelle kundene har fortsatt fri og det blir spennende å se hva som skjer utover uken. Telekomoperatørene gjør det bra i Europa i dag, sier en megler til TDN Finans.Det er foreløpig omsatt verdipapirer for moderate 1,4 milliarder kroner.

Nyheter
Børs