Megler: - Veldig skuffende

- Vi har fått en veldig skuffende start på året, sier aksjemegler.

Børs

Oslo Børs' hovedindeks er ned én prosent til 234,69 poeng etter at den amerikanske sentralbanken i går kveld norsk tid la frem referatet fra rentemøtet i desember. Der ble det slått fast at renten skal heves. Oslo Børs' hovedindeks er ned én prosent til 234,69 poeng etter at den amerikanske sentralbanken i går kveld norsk tid la frem referatet fra rentemøtet i desember. Der ble det slått fast at renten skal heves. - Vi har fått en veldig skuffende start på året. Nå er det ikke så mye råvarefall, problemet er rentebildet i USA. Dette er ikke over i løpet av en dag, sier en aksjemegler til Reuters.Han mener rentefokuset tok markedet på sengen.- (..) For selskaper med mye gjeld er ikke dette et gunstig scenario, sier megleren.

Nyheter
Børs