Meglerens dom

Megler kommenterer dagens nyheter fra Fast Search & Transfer.

Børs

Tidligere i dag kunne vi lese at Fast Search & Transfer har inngått en avtale med America Online, Inc. Den amerikanske giganten skal ta i bruk Fasts Enterprise Search Platform-avtale (ESP). Fast vil motta vederlag i form av programvarelisenser og vedlikehold. Tidligere i dag kunne vi lese at Fast Search & Transfer har inngått en avtale med America Online, Inc. Den amerikanske giganten skal ta i bruk Fasts Enterprise Search Platform-avtale (ESP). Fast vil motta vederlag i form av programvarelisenser og vedlikehold. - Dette er positivt, America Online er en del av Time Warner, men det ligger også i kortene at de bør komme med kontrakter. Fast er en nyhetsdrevet aksje i stor grad, og med gårsdagens oppgang for Google og Yahoo, ser det ganske bra ut i dag, sier en megler til TDN Finans.Verdien på Opticom har i dag økt med 5,68 prosent, mens Fast-aksjen kan vise til en kursoppgang på 4,55 prosent.

Nyheter
Næringsliv