Millionavtale til EDB

EDB Business Partner forteller om millionavtale med en ledende europeisk teleoperatør.

Børs

Det som beskrives som en ledende europeisk teleoperatør har inngått avtale med EDB om kjøp av EDBs inventory-system for teleoperatører, Incatel NIMS. Avtalen, som er del av en utvidet programavtale, har en verdi på om lag 15 millioner kroner. Det som beskrives som en ledende europeisk teleoperatør har inngått avtale med EDB om kjøp av EDBs inventory-system for teleoperatører, Incatel NIMS. Avtalen, som er del av en utvidet programavtale, har en verdi på om lag 15 millioner kroner. Incatel NIMS vil gjøre det mulig å automatisere teleoperatørens leveranser til markedet, blant annet innen bredbåndstjenester.Teleoperatøren som har inngått avtalen med EDB benytter allerede Incatel NIMS for deler av sitt nettverk. Ved å implementere nye moduler av Incatel NIMS kan operatøren enklere og mer effektivt levere eksisterende og nye produkter til markedet.

Nyheter
Næringsliv