Mobilåret 2005

Lavere priser, nye mobiltelefoner og helt ny teknologi vil kjennetegne 2005.

Børs

TV 2 Nettavisen skriver i dag at det kommer til å skje mye på mobilfronten i 2005. Vi kan glede oss over billigere priser, nye mobiltelefoner og helt ny teknologi. TV 2 Nettavisen skriver i dag at det kommer til å skje mye på mobilfronten i 2005. Vi kan glede oss over billigere priser, nye mobiltelefoner og helt ny teknologi. Like før jul åpnet Telenor sitt nye, superraske mobilnett som sammen med de nye 3g-telefonene gir kjapt internett, tv og video på mobilen. I mars kommer også Netcom med sitt 3g-nett.Det vil også komme nye 3g-telefoner. I dag er det stort sett Nokias 6630 som er valget om du vil ha en 3g-telefon. Snart er Sony Ericssons på banen med en ny V800, med megapikselkamera, mp3 og videospiller

Nyheter
Næringsliv