Myrseths aksjetips

Orions Stig Myrseth bytter ut én av aksjene i sin anbefalte portefølje.

Publisert 14. jan. 2005 kl. 11.40
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 03.24
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 86 ord
Stig Myrseth i Orion Analyse har foretatt én endring i sin modellportefølje. Stig Myrseth i Orion Analyse har foretatt én endring i sin modellportefølje. - Vi tar Crew inn i modellporteføljen etter en overbevisende presentasjon i går (torsdag red. anm.). Ut går Stepstone hvor mye av det kortsiktige potensialet synes tatt ut etter at aksjen har steget 85 prosent siden vi tok den inn i modellporteføljen i fjor høst, skriver Myrseth ifølge iMarkedet.Orion-porteføljen:
  • Inmeta Inmeta
  • AF Gruppen AF Gruppen
  • Veidekke Veidekke
  • Otrum Otrum
  • TomraTomra
  • Lithuanian Telecom Lithuanian Telecom
  • Hands Hands
  • Acta Acta
  • Belships Belships
  • CrewCrew