Ny distributør

Medi-Stim har fått på plass en ny distributør i Asia.

Børs

Medi-Stim ASA har med effekt fra 1. januar 2005 utnevnt Pacific Medical Systems som sin nye distributør i Asia for landene Kina, Taiwan, Hong Kong, Singapore, Thailand, Malaysia, Filippinene, Indonesia, Vietnam, Myanmar, Laos, Kambodsja, Sri Lanka og Nepal. har med effekt fra 1. januar 2005 utnevnt Pacific Medical Systems som sin nye distributør i Asia for landene Kina, Taiwan, Hong Kong, Singapore, Thailand, Malaysia, Filippinene, Indonesia, Vietnam, Myanmar, Laos, Kambodsja, Sri Lanka og Nepal. Pasific Medical Systems tar over distribusjonen etter at avtalen med General Medical Limited ble sagt opp av Medi-Stim ASA i 2004. Selskapet har base i Hong Kong og vil ha ansvaret for å koordinere markedsføring, salg og distribusjon av Medi-Stim produkter for de nevnte land.

Nyheter
Børs