Ny EDB-sjef

EDB Business Partner henter direktør fra Software Innovation ASA.

Børs

EDB Business Partner har ansatt Jan Erik Larsen (49) som konserndirektør for salg og forretningsutvikling. Larsen går inn i konsernledelsen i EDB og tiltrer i nær fremtid. har ansatt Jan Erik Larsen (49) som konserndirektør for salg og forretningsutvikling. Larsen går inn i konsernledelsen i EDB og tiltrer i nær fremtid. Larsen kommer til EDB fra stilling som leder av konsulent- og løsningsdivisjonen i Software Innovation ASA. Larsen var tidligere konsernsjef i børsnoterte TeleComputing ASA, og har innehatt en rekke ledende stillinger og styreposisjoner innen teknologisektoren i Norden.Larsen skal lede det nyetablerte forretningsområdet Salg & Forretningsutvikling i EDB. Området er opprettet fra 1. januar som del av reorganiseringen av EDB-konsernet. EDB samler alle salgs- og markedsressurser i en felles enhet som skal være med på å sikre en enklere og helhetlig betjening av kundene.

Nyheter
Teknologi