Ny toppsjef

Styret i Findexa AS har fått på plass en ny toppsjef.

Børs

Styret i Findexa AS har i styremøte den 6. januar 2005 ansatt Cornel Riklin som administrerende direktør i selskapet. Cornel Riklin tiltrer umiddelbart. Nåværende administrerende direktør, Peter Darpö, vil fortsette som styremedlem i Findexa Ltd. Styret i Findexa AS har i styremøte den 6. januar 2005 ansatt Cornel Riklin som administrerende direktør i selskapet. Cornel Riklin tiltrer umiddelbart. Nåværende administrerende direktør, Peter Darpö, vil fortsette som styremedlem i Findexa Ltd. Cornel Riklin har vært styremedlem i Findexa siden 2001, og har bred erfaring fra mediebransjen, opplyses det i en melding. I forbindelse med ansettelsen som administrerende direktør i Findexa AS mottar Riklin aksjeopsjoner i Findexa Ltd.

Nyheter
Børs