I dag peker pilen marginalt ned på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen falt 0,04 prosent og står dermed i 242,79 poeng. I dag peker pilen marginalt ned på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen falt 0,04 prosent og står dermed i 242,79 poeng. Vinneren av enkeltaksjene er Data Respons som har gått opp 12,5 prosent, etterfulgt av Guinor Gold Corporation som har lagt på seg 7,22 prosent. Reuters meldte tidligere i morges at Guinors påviste og sannsynlige mineralreserver har økt til 2,0 millioner unser i LEFA gullbeholdning i Guinea i Vest-Afrika, hvor selskapet har en eierandel på om lag 85 prosent.Verdien på Tandberg Television har økt med 6,46 prosent etter at det ble at selskapet har inngått en avtale med en ledende amerikansk satellittoperatør. Kontrakten, som gjelder selskapets MPEG-4 AVC HDTV-teknologi, skal være på ni millioner dollar. I dagens rapport fra Norse Securities gjentar også analytikeren sin kjøpsanbefaling på Tandberg Telelvision.Lockheed Martin har valgt Kitron Arendal AS som internasjonal partner for F-35 Joint Strike Fighter (JSF). Kontrakten omfatter 15 fly og har en verdi på to millioner dollar over fire år. Kitron vurderer kontrakten som strategisk viktig. Markedet reagerer med å sende aksjen opp 1,91 prosent.Verst går det med International Gold Exploration og AF Gruppen som er ned henholdsvis 2,56 prosent og 2,46 prosent.