Oslo Børs fikk en relativt rolig start på uken. Hovedindeksen endte ned 0,4 prosent til 240,48 poeng. Det var først og fremst offshore-aksjer som utmerket seg positivt. Riggaksjene var spesielt friske.- Det er man snakker om og som drar riggaksjene (..), sier en megler til TDN Finans. Han viser til Statoils kontrakt med selskapet fredag, samt en kontrakt til samme selskap i helgen.Ocean Rig var opp 6,1 prosent til 33 kroner i relativt tung handel; 103 millioner kroner. Smedvigs opptur var på 3,8 prosent.Sevan Marine klatret 5,8 prosent til 14,50 kroner på en fra Enskilda Securities. Paradokset var at samme meglerhus var største nettoselger med en andel på nesten 80 prosent.Apptix og Solstad Offshore topper vinnerlisten med en oppgang på seks-syv prosent. Altinex steg 4,4 prosent til 24 øre. Selskapet opplyste i dag at det har gjennomført en på 31,3 millioner kroner. Oljeprisen (Brent spot) stiger 55 cent til 46,43 dollar fatet, noe som bidro til å sende Statoil og Hydro opp en drøy prosent. Jinhui Shipping ble løftet én prosent til 20,70 kroner på om at John Fredriksen er på kjøper'n.Tungvektere som Frontline, Telenor og DnB Nor ramlet 1,3-2,1 prosent. Data Respons falt aller mest; 7,3 prosent.Det ble handlet verdipapirer for ikke altfor imponerende 4,1 milliarder kroner