Opprettere skjelver

Storimportør av laks står i fare for å gå konkurs. Norske oppdrettere skjelver.

Børs

Den danske lakseimportøren Saga Lax har fått betalingsproblemer, noe som betyr at det går sent for de norske eksportørene å få betaling for fisken. Den danske lakseimportøren Saga Lax har fått betalingsproblemer, noe som betyr at det går sent for de norske eksportørene å få betaling for fisken. - Selskapet har tilbudt gode priser og betaler litt for sent. Da har alarmen gått. De fleste som selger til dem, vil derfor ha kontantoppgjør, og når alle vil ha det, går det ikke opp, sier lakseanalytiker Klaus Hatlebrekke i DnB Nor Markets til Aftenposten.Saga Lax har innført betalingsstans. Kreditorene er først og fremst lakseoppdrettere i Norge og på Færøyene, samt transportører.

Nyheter
Næringsliv